CHÚNG TÔI CÓ NHỮNG ĐIỀU MÀ BẠN MUỐN

CAMPUS PERTH IS THE MOST EXCITING STUDENT CO-LIVING HUB THE CITY HAS TO OFFER!

Don’t get stuck in boring student accommodation. Instead, stay in your own sweet space complete with cool decor, the hottest technology and fresh furniture. Along with your own room, you can also choose to have your own bathroom -can we hear an Amen!? You’ll also love the shared facilities, complete with a study space, theatre, community garden, gym, rooftop, communal kitchens, yoga studio, gaming station and much more! We’ve got it all and right in the heart of downtown Perth. Welcome home.

TRỌN GÓI

Khuôn viên rất tiện lợi và bao gồm WiFi, điều hòa nhiệt độ và các tiện ích, nên bạn không có gì phải lo lắng. Ở đây đã có mẹ để lo việc đó.

VỊ TRÍ MƠ ƯỚC

Nằm ngay giữa các khu vực lân cận Northbridge và East Perth nhộn nhịp, ngay tại trung tâm thành phố, Khuôn viên Perth không chỉ tuyệt vời mà còn rất tiện lợi.

THIẾT KẾ & ĐẦY ĐỦ TIỆN NGHI

Từ những tấm đệm thoải mái đến những chiếc đèn đọc sách cá nhân, tất cả các phòng đều được trang bị đầy đủ… tất cả những gì căn phòng cần là dấu ấn cá nhân của bạn.

AN TOÀN

An toàn là đẹp và nếu có một điều mà chúng tôi biết, thì đó là làm sao để an toàn: hệ thống camera giám sát CCTV 24/7, cửa ra vào dùng thẻ và các bác sĩ trực 24 giờ.

FLEXIBILITY

Being flexible like a … yogi? Stay for a week, a month or a semester. We have contract lengths to suit your needs! How’s that for flexible?

Which room is yours? We’ve got beds across six different highly functional room types: ensuite Studios, Twodios, Cluster 6 bedroom apartment, and our signature Campus 4 rooms. All bedrooms are bursting at the seams with style and fitted out with top-notch individual bedside workstations, storage space, privacy curtains and more.

Khi nói đến không gian, Khuôn viên Perth đã được thiết kế đặc biệt để đạt được sự cân bằng hài hòa giữa việc học tập, đời sống xã hội và sức khỏe. Chúng tôi biết rõ tầm quan trọng của nơi sinh hoạt đối với kết quả học tập tốt của bạn, vì vậy chúng tôi đã rất tỉ mỉ về chi tiết và tận dụng tối đa hơn 3.500 mét vuông của các khu vực xã hội và các khu vực cộng đồng.

STUDENTS CAN EASILY STROLL TO LOCAL LANDMARKS SUCH AS THE WA MUSEUM BOOLA BARDIP, THE STATE LIBRARY OF WESTERN AUSTRALIA, NORTHBRIDGE PIAZZA, RUSSELL SQUARE AND PERTH STATION. JUST SOUTH OF THE CAMPUS, YOU’LL FIND THE CITY’S CENTRAL BUSINESS DISTRICT, WHICH IS A GREAT PLACE TO PICK UP A PART-TIME JOB - SOMEONE’S GOTTA PAY FOR THOSE NIGHTS OUT! YOU CAN ALSO DISCOVER THE BEST VIEW IN TOWN AT ELIZABETH QUAY OR CATCH A TRAIN TO THE FAMOUS OPTUS STADIUM.

Welcome to the neighbourhood - you're going to love living here!

 • MAIN INSTITUTIONS WITHIN AN EASY WALK OR RIDE FROM CAMPUS PERTH

 • UWA

  6 KM / 25 PHÚT ĐI XE BUÝT 950

 • ĐẠI HỌC CURTIN

  14 KM / 35 MINS WITH BUS 960

 • ĐẠI HỌC MURDOCH

  18 KM / 35 PHÚT BẰNG TUYẾN MANDURAH

 • ĐẠI HỌC EDITH COWAN

  26 KM / 40 PHÚT ĐI XE BUÝT 960

 • NORTH METRO TAFE

  400 M / 6 MINS WALK

 • LANGUAGE LINKS

  1.2 KM / 15 MINS WALK

 • NAVITAS

  700 M / 9 MINS WALK